shopify visitor statistics
   
 
Bruder speelgoed logo
De goedkope online speelgoedwinkel voor Bruder, Siku, Ministeck en Kidsglobe
een Remiko webshop
onderdeel van Remiko handelsonderneming
 
Bruder-speelgoed.nl home Bruder-speelgoed.nl contact Bruder-speelgoed.nl winkelwagentje  Bruder jouets site francaise Bruder-speelgoed.nl international site Bruder-speelgoed.nl deutsch onze vermelding op www.keurmerk.info
€ 3,99 per order | Bestel op tijd! meer info
 
   
     
 

Corona update

Op deze pagina proberen we zo up-to-date mogelijk veelgestelde vragen aangaande de huidige situatie te beantwoorden.

Bruder en Bruder onderdelen
Sinds zomer 2020 loopt de firma Bruder flink achter met de productie. Zij zijn bovengemiddeld getroffen door de corona-maatregelen waardoor zowel zijzelf als ook toeleveranciers achter lopen. In de praktijk resulteert dat erin dat meerdere artikelen langer dan gewenst niet voorradig zijn. Staat er een rood kruisje op de website bij het betreffende artikel, dan kan het in sommige gevallen meerdere weken duren voor deze weer leverbaar is. Omdat we orders alleen verzenden als ze compleet zijn, zullen niet beschikbare artikelen uw order vertragen. Vaak hebben ook wij geen exacte leverdatum beschikbaar. De onderdelen van Bruder zijn helaas nog slechter beschikbaar. Bruder heeft op het moment haar focus geheel opde "normale" artikelen, waardoor somige onderdelen minder beschikbaar komen dan voorheen. Van geplaatste orders kunt u op de orderstatus pagina de exacte status inzien. Omdat we zelf ook geen inzicht hebben in de daadwerkelijke beschikbaarheid van onderdelen kunnen we u deze informatie helaas ook niet geven. We krijgen elke week onderdelen binnen, maar pas als ze binnen zijn, weten we welke er zijn. Onderdelen orders worden op basis van first-in-first-out aangevuld. U kunt via de orderstatus pagina zien welke artikelen/onderdelen nog ontbreken.

Mailbeantwoording
We merken dat er steeds meer mensen de tijd nemen om uitgebreide vragen per mail te stellen. We trachten alle mails zo snel mogelijk te beantwoorden, maar een enkele keer lukt het niet binnen 24u / dezelfde dag (zaterdag en zondag zijn we gesloten!). Zeker vlak na het weekend kan de reactietijd oplopen. We doen ons best, maar gelieve hier rekening mee te houden.

Afhalen en corona-maatregelen
We bieden nog steeds de mogelijkheid om orders af te halen. Wel willen we u dringend verzoeken voor uw en onze veiligheid te overwegen of afhalen echt noodzakelijk is. In basis bieden we de optie afhalen aan voor mensen uit de directe regio (Ommen en +/- 10 km. daaromheen). Kosten-technisch is verder rijden zeker niet goedkoper dan de € 4,95 porto welke we doorberekenen. Daarnaast verwerken we alle orders op volgorde van binnenkomst, zodat de optie "afhalen" niet het oeps-ik-ben-te-laat-met-bestellen-redmiddel is.

Vanwege de corona maatregelen en waakzaamheid staat de bezorging onder druk. Meer online bestellingen, grotere drukte bij de bezorgbedrijven, gesloten winkels (en dus ook pakketpunten!). Vooralsnog gaan bij ons alle orders zonder noemenswaardige vertraging de deur uit, maar het is druk en zodoende lukt het niet altijd alle orders direct dezelfde dag te verwerken.

Momenteel merken we ook dat de buffervoorraden van de groothandels onder druk staan, met daardoor tijdelijk niet leverbare artikelen als gevolg. We proberen hier zo goed mogelijk op in te springen maar soms gebeurt het dat een verwachte levering niet compleet geleverd wordt. Uiteraard proberen we waar mogelijk iedereen zo snel mogelijk zijn of haar order te laten ontvangen, maar helaas lukt het niet altijd om dat waar te maken, vaak met oorzaken buiten ons om. U kunt zelf met uw ordernummer en e-mailadres de orderstatus volgen, dit hoeft niet via het contactformulier: bekijk orderstatus.

Wat kunt u zelf doen?
Controleer track en trace, zodat er ook echt iemand thuis is. Een pakket dat naar een pakketpunt gaat dat gesloten is, of met beperkte openingstijden is vervelend. Wij kunnen hier niets aan doen. U kunt ook uw orderstatus (orders van zowel Bruder-speelgoed.nl en Jongens-speelgoed.nl) op onze site checken: check orderstatus. Dit is sowieso handig bij bestellingen met onderdelen, maar geeft u ook informatie of een order al is verzonden, of misschien toch door is geschoven naar een volgende werkdag. Ook kan het zijn dat een artikel toch wat langer op zich laat wachten. In basis staan artikelen op "voorradig" als deze op de plank liggen of de volgende dag met een levering binnen komen. Omdat het de laatste weken een enkele keer is voorgekomen dat een specifiek artikel toch niet bij een geplande zanding meekwam, kan het voorkomen dat dat onderdeel uw order dan vertraagd. We doen ons uiterste best, maar we kunnen helaas ook niet ijzer met handen breken. We hopen op uw begrip.

We wensen iedereen die getroffen is door de corona, zij het lichamelijk, financieel of door zorgen, sterkte, rust en wijsheid toe. Wij geloven in een God in de hemel die boven dit alles staat, hoe moeilijk het soms ook is. Ter bemoediging: "Ik ben ervan overtuigd dat het lijden van deze tijd in geen verhouding staat tot de luister die ons in de toekomst zal worden geopenbaard." Rom 8:18

Michael & Renate Koot
Remiko
Bruder-speelgoed.nl

 
Informatie

Over ons
Verzending
Algemene voorwaarden
Privacy policy
Klantenservice

Contact
Retourneren
© REMIKO 2021